29.4.2019

Suomen Slavistipiirin matka-avustus jatko-opiskelijoille Pohjoismaiseen slavistikongressiin


Suomen slavistipiiri järjestää Itä-Suomen yliopistossa 14.-18.8. 2019 Pohjoismaisen slavistikongressin (Nordiska Slavistmötet) yhteydessä paneelikeskustelun sekä illanvieton slavistiikan alan jatko-opiskelijoille. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua Suomessa ja muissa pohjoismaisissa yliopistoissa opiskelevien slavistiikan alan jatko-opiskelijoille kanssa.

Cultura-säätiö on myöntänyt Slavistipiirille jatko-opiskelijoiden verkostoitumistoimintaa varten apurahan. Apurahan turvin Slavistipiirin on mahdollista tukea verkostoitumistapaamisiin osallistuvia suomalaisissa yliopistoissa opiskelevia jatko-opiskelijoita osallistumiskustannusten osalta.

Voit hakea avustusta vapaamuotoisella hakemuksella. Avustukset ovat osa-avustuksia, ja niitä myönnetään matka-, majoitus- ja rekisteröintikuluihin. Hakemukseen tulee liittää arvio osallistumiskustannuksista. Hakemukset tulee toimittaa Slavistipiirin sihteerille Eeva Kuikalle (eeva.kuikka@tuni.fi). Hakemusten määräaika on 12.5.2019. Matka-avustusta myönnetään vain Slavistipiirin jäsenille. Jäseneksi voit liittyä hakemuksen yhteydessä jättämällä tietosi sihteerille ja maksamalla 12 euron suuruisen jäsenmaksun Slavistipiirin tilille FI29 2199 1800 2002 92.

Ei kommentteja: